Services

Trainingen

De beveiliging van systemen is met onze soft- en hardware oplossingen binnen handbereik maar de belangrijkste schakel is daarin niet meegenomen, de medewerkers van jouw bedrijf. Gelukkig stopt de dienstverlening van Whats-IT niet wanneer de werkplekken geinstalleerd zijn. Voor de afgenomen diensten, biedt Whats-IT ook trainingen aan. Zo geven we een training voor het gebruik van Office 365 waarbij we stilstaan hoe werken in een cloud (samen) gaat en hoe je daar optimaal gebruik van kan maken. En, hoe ken je nou ook alweer een phisingsmail? Hoe zorg je voor de meest optimale beveiliging van je apparaten? Dit zijn een paar onderwerpen die aan bod komen in onze training over cybersecurity. Wellicht weten jouw medewerkers al het een en ander, daarom bestaan onze trainingen uit verschillende modules. Op die manier worden onze trainingen ook maatwerk voor uw bedrijf.

En om het nog beter te maken; deze trainingen geven we op locatie, zo verliezen jouw medewerkers geen tijd om naar een externe locatie te gaan. Geen ruimte op kantoor? Dan regelen wij met plezier een externe locatie, helemaal aangepast aan jouw wensen.

Storingen

Hoewel wij er voor zorgen dat alle genomen maatregelen optimaal functioneren, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets niet werkt. Hiervoor bieden wij verschillende servicepakketen aan waarmee we storingendienst voor jouw bedrijf aanbieden.

 

Brons
Zilver
Goud
Werkplekken 5-15 medewerkers 16-25 medewerkers >25 medewerkers
Helpdesk

Van 9 tot 17 uur

3 uur per kwartaal

Van 8 tot 18 uur

6 uur per kwartaal

Van 8 tot 18 uur

10 uur per kwartaal

Storingsdienst X maandag – vrijdag 24/7

Meer info

Whats-IT is uw ICT ontzorger met een focus op Cyber Security

Adres: Loopkantstraat 25
5405AC Uden, Nederland

Telefoon: +31 (0)85 015 00 24

Openingstijden: Werkdagen 9:00 – 17:00

Bij spoed ook 24/7 bereikbaar via telefoon

Algemene voorwaarden