Telefonie

In samenwerking met Ozmo Cloud telephony bieden wij verschillende pakketten aan voor telefonie.
Of u nu een simpele telefooncentrale wil voor meerdere telefoons of complete vast op mobiel oplossingen, bij Whats-IT zit u goed.

Door middel van de snel groeiende technologie is telefonie getransformeerd tot iets wat veel meer is dan alleen telefonie. Integraties met uw CRM of CTI is allemaal mogelijk.

Cloud telefonie is hiermee dus een betrouwbare manier om te bellen via uw internet verbinding. Hierdoor wordt er geen gebruik meer gemaakt van een analoge telefoonlijn of ISDN. Naast de flexibiliteit is dit samen met een kostenbesparing over het algemeen de belangrijkste redenen om voor cloud telefonie te kiezen.

Heeft u geen zin om te investeren in een telefooncentrale waar de telefoongesprekken worden verwerkt, dan is er ook de mogelijkheid voor hosted telefonie. In de beveiligde private cloud omgeving wordt dan uw telefooncentrale gehost.
Hierdoor kunt u als bedrijf voordeliger bellen via het internet en wordt u voorzien van alle functionaliteiten die je van een moderne telefooncentrale mag verwachten.

Gratis advies?

Cloud Telefonie

Heeft u geen zin om te investeren in een dure fysieke telefooncentrale?
Dan is een telefooncentrale in de Cloud de oplossing voor u.