Cloud

Microsoft 365

In 2011 heeft Microsoft, Microsoft 365 gelanceerd en abonnementen voor het gebruik van de diensten ingevoerd. Hierbij heeft Microsoft het ook makkelijker gemaakt om bestanden op te slaan en te delen in de cloud. Het is op deze manier ook mogelijk om altijd de laatste versie van de meest gebruikte Office-programma’s, zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint, te gebruiken. De programma’s zijn zowel online als offline te gebruiken maar als er een verbinding met het internet is, zijn er extra functionaliteiten beschikbaar. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met collega’s gelijktijdig aan één document te werken, alle aanpassingen zijn real-time in het document zichtbaar. Whats-IT is officiele Cloud Solution Parter van Microsoft en kan jou daardoor helpen met krijgen van de juiste licenties voor, en installatie van Microsoft 365.

Hosting

Een website is het online visitkaartje van een bedrijf maar een website brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan DDOS aanvallen, hacken of phising. Whats-IT biedt Managed WordPress Hosting aan, daarmee worden alle technische zaken van jouw website door ons beheerd. Hiermee wordt jouw website continu gemonitord en komen eventuele problemen vroegtijdig in beeld waardoor ze opgelost kunnen worden zonder dat er schade ontstaat. Loop je toch tegen een probleem aan? Dan zijn dat zorgen voor ons, niet voor jou.

Back-up & logboek

Natuurlijk wil je niet dat er bestanden verloren gaan en dat alles veilig wordt opgeslagen. Met onze back-up service zorgen we voor regelmatige updates, zodat je snel bij je bestanden kan in geval die op de originele plek niet meer toegankelijk zijn. Werk je in de cloud? Ook dan kan een regelmatige back-up handig zijn, de meeste cloud providers garandaren namelijk geen back-up.
In het kader van wet- en regelgeving, is het vaak noodzakelijk om een logboek bij te houden om te kunnen overleggen bij een eventuele controle van de Autoriteit Persoonsgegevens. Whats-IT is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kan een op maat gemaakt advies voor jouw organisatie maken.

Meer info

Whats-IT is uw ICT ontzorger met een focus op Cyber Security

Adres: Loopkantstraat 25
5405AC Uden, Nederland

Telefoon: +31 (0)85 015 00 24

Openingstijden: Werkdagen 9:00 – 17:00

Bij spoed ook 24/7 bereikbaar via telefoon

Algemene voorwaarden