In 2015 heeft Casper van den Berg, uit zijn passie voor IT, Whats-IT opgericht. De missie van Whats-IT? Het MKB ontzorgen op het gebied van ICT, met een sterke nadruk op cybersecurity. ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving en al helemaal niet uit het bedrijfsleven. De introductie van deze nieuwe systemen brengen ook nieuwe risico’s met zich mee. Nieuwe wet- en regelgeving dekken deze risico’s deels af, maar bieden tegelijk een andere uitdaging voor het MKB. Met Whats-IT wil Casper op maat gemaakte (werkplek)oplossingen voor het MKB bieden, om op die manier cybercrime tegen te gaan.

Wist je dat cybercrime op dit moment een van de meest winstgevende verdienmodellen voor criminelen is? Slimme hackers bieden software aan waarmee zij een netwerk binnendringen en kunnen daarmee schade aanrichten aan (de reputatie van) jouw bedrijf. Denk bijvoorbeel aan het op slot zetten van jouw bestanden (ransomware) of diefstal van jouw bestanden.

Whats-IT biedt verschillende diensten aan om, geheel op maat en geintegreerd met andere software die je gebruikt, cybersecurity beheersbaar en begrijpbaar te maken. Een uitgebreide netwerkscan inventariseert waar mogelijke zwakke plekken van een netwerk zitten en met de resultaten van de scan kan een uitgebreide risicoanalyse gemaakt worden. Deze risicoanalyse en jouw wensen, vormen de basis voor een passende ICT oplossing voor jouw bedrijf.

Je titel komt hier

Werkplekoplossingen

Je titel komt hier

Cloud

Je titel komt hier

Services

Meer info

Whats-IT is uw ICT ontzorger met een focus op Cyber Security

Adres: Loopkantstraat 25
5405AC Uden, Nederland

Telefoon: +31 (0)85 015 00 24

Openingstijden: Werkdagen 9:00 – 17:00

Bij spoed ook 24/7 bereikbaar via telefoon

Algemene voorwaarden